چهارشنبه 4 مهر 1397 _ 16 محرم 1440 _ 26 سپتامبر 2018
تاریخ : دوشنبه 21 اسفند 1396     |     کد : 18

بازدید کارگروه شیمی و مهندسی شیمی دانشگاه از واحد تولیدی پتروپیرامون

بازدید کلینیک ارتباط با جامعه و صنعت از واحد تولیدی پتروپیرامون

دکتر اسدیان : هدف از ایجاد این کارگروها، رویکردی علمی تر و مؤثر تر در مواجهه با مسائل و مشکلات جامعه و خصوصا بخش صنعت می باشد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ،اعضای کارگروه شیمی و مهندسی شیمی دانشگاه شهید مدنی  آذربایجان، در قالب کلینیک صنعت،معدن و تجارت در 12 اسفندماه ، از کارخانه پتروپیرامون واقع در شهرک صنعتی شهید سلیمی که در حوزه  طراحی و تولید انواع کیسه های پلاستیکی فعال می باشد، بازدید نمودند.
دکتر اسدیان رییس دفتر ارتباط با صنعت و جامعه دانشگاه درگفتگو با روابط عمومی گفت : در راستای جهت گیری های کارشناسی تر ارتباط دانشگاه با جامعه و صنعت، کارگروه های تخصصی در سطح دانشکده های مختلف تاسیس شده است. هدف از ایجاد این کارگروها، رویکردی علمی تر و مؤثر تر در مواجهه با مسائل و مشکلات جامعه و خصوصا بخش صنعت می باشد.
 وی در ادامه افزود :از جمله این کارگروه ها می توان به کارگروه های  آب و فاضلاب، انرژی، برنامه ریزی آموزش کارکنان، فناوری اطلاعات، مواد و متالوژی، شیمی و مهندسی شیمی، برق و الکترونیک، روابط بین الملل، کشاورزی، مکانیک و ماشین سازی ، عمران و محیط زیست اشاره نمود.
 دکتر اسدیان در باره پیشنهاد های ارائه شده به این واحد تولیدی نیز گفت : پیشنهادهای ارائه شده  عبارتند از :
.1  اصلاح  مواد اولیه مورد استفاده شرکت(پی وی سی) به آنتی باکتریال زیست فعال
.2  تهیه پلاستیک مخصوص بسته بندی میوه جهت افزایش ماندگاری بالا با خاصیت زیست تخریب پذیری
.3  طرح کاهش ضایعات تولید کیسه های پلاستیکی با استفاده از اصول پژوهشی و فنی تولید ناب و سیستم های مدیریت فناوری اطلاعات
گفتنی است : این بازدید ها در قالب برنامه راهبردی گروه کارآفرینی و ارتباط با جامعه و صنعت دانشگاه  به صورت دوره ای در قالب کارگروه های دانشگاه پیش بینی و در سال ۹۷ نیز تداوم خواهد یافت.

نوشته شده در   دوشنبه 21 اسفند 1396  ساعت  10:37   توسط   مدير سايت دفتر ارتباط با صنعت
ویرایش شده در يکشنبه 23 ارديبهشت 1397 ساعت 09:48 توسط مدير سايت دفتر ارتباط با صنعت
PDF چاپ ارسال برای دوستان بازگشت
نظرات شما :